Prijslijst   direct boeken?  Meer foto's   Gastenboek  Links Zeeland  weer in zeeland

 

       

 

 

 

 

Middeleeuws Zierikzee 

           De stacaravans op Camping Duinrand in Burgh-Haamstede, Zeeland 

Camping Duinrand is gelegen aan de rand van een natuurgebied. Op het eiland Schouwen-Duiveland in Zeeland. Eén stap van de camping en u staat in een uitgestrekt landschap met bos en duinen. Het gebied biedt verscheidene mooie wandelroutes en fietspaden. En bovenop de uitkijktoren kunt u genieten van het ruime uitzicht over het natuurgebied en de zee. Het brede zandstrand van Schouwen-Duiveland is zo’n 10 à 15 minuten lopen door de duinen.

Camping Duinrand is centraal gelegen, n.l. zo’n kilometer van het centrum van Burgh-Haamstede waar ook het kasteel Haamstede, verschillende restaurants, waaronder een pannenkoekrestaurant in een molen, chinees (afhaal)restaurant etc, verscheidene winkels, gezellige terrasjes, sportvoorzieningen etc.

Op ± 5 km ligt de gezellige badplaats Renesse en op ± 15 km het mooie, monumentale en sfeervolle Zierikzee. Via de Oosterscheldekering bent u ook in een mum van tijd op Walcheren, waar o.a. Middelburg (± 25 km) en Vlissingen (± 30 km) zeker de moeite van het bezoeken waard zijn.

De Oosterscheldekering met het water(pret)park Neeltje Jans is op enkele kilometers gelegen.

Op camping Duinrand is een ruim aantal voorzieningen aanwezig, zoals een cafetaria, een wasserette, speeltuin, spelletjesruimte, recreatieteam in de vakantieperiodes, etc. 

In de wintermaanden zijn een aantal voorzieningen gesloten of beperkt open.

Verder kunt u op de camping fietsen huren en zijn er in de naaste omgeving mogelijkheden tot tennis, bowlen, golf, midget-golf, trampoline-springen, paardrijden, mountainbiken etc.

Tevens zijn er ten noorden en ten zuiden van de camping twee subtropische zwemparadijzen.

Op de camping en bij de VVV Burgh-Haamstede kunt u ook informatie krijgen over attracties, evenementen, markten e.d. in Zeeland.

Ook kunt u even kijken op deze site bij de leuke, handige en interessante links betreffende Burgh-Haamstede, Schouwen-Duiveland, leuke uitjes etc. 

Momenteel is de camping bezig met de reorganisatie van een aantal jaarplaatsen die nu leeg zijn. Men wil hier te zijner tijd duurzame chalets/huisjes plaatsen. Hierdoor is er op sommige plaatsen meer ruimte voor bv de kinderen om te spelen. Op deze plaatsen is gras geplant.

De stacaravans

De BK Hallmark en de Willerby Bermuda Special zijn 6-persoons stacaravans met 2 slaapkamers waarvan 1 slaapkamer met een 2-persoons bed en de andere slaapkamer met 2 aparte bedden naast elkaar. De eethoek kan worden omgevormd tot een extra 2-persoons bed. Of er is een extra 2-persoons slaapbank in het woongedeelte.

De Santana 900 en de Atlas Florida zijn 4 persoons stacaravans met 2 slaapkamers.

De caravans zijn volledig ingericht, hebben een modern, licht, fris interieur en bevatten o.a. een complete keuken, een badkamer met douche, toilet en vaste wastafel. In de stacaravan bevindt zich bij de ruime zithoek een kleurentelevisie.

Ook is er een tuinhuisje met tuinmeubelen en met ruimte voor b.v. fietsen e.d. Iedere stacaravan heeft een tuin, een groot terras en een eigen oprit. Veel privacy.

Top

Stacaravans huren in Zeeland of Villa's huren in Portugal