Gastenboek Zeeland           

        Terug naar Zeeland,stacaravans 

 

Hieronder enkele reakties van onze gasten (vanwege de privacy zijn de namen en eventuele plaatsnamen afgekort) na hun verblijf in de stacaravan(s);

 

- We hebben het zeker naar ons zin gehad, een heerlijk weekend, lekker uitgewaaid op het strand, een succes!

 

- De stacaravan die we hadden was een mooie ruime caravan, mooie ruime plaats, heel veel privacy. Geen trekkers camping maar allemaal vaste staplaatsen. Heel verzorgd. Prima naar ons zin gehad. Ook met de heer Lantinga heel prettig contact. Groet, R en C.

 

- We hebben heerlijk genoten van een verzorgde stacaravan. Keurig voorzien van vele dingen. Ideaal voor een vakantie met twee kleine kinderen (4 en 6 jaar). De stacaravan en de ruimte eromheen zijn lekker ruim. Het strand en Bambini op Walcheren waren heel leuk. Voor iedereen die nog gaat, heel veel plezier! fam. N.

 

- We hebben genoten van onze tijd in Zeeland. Het weer was heerlijk (de zon schijnt er echt veel vaker!), omgeving mooi en de camping heel leuk. De stacaravan is uitstekend bevallen. De kinderen hebben zich prima vermaakt. Zeker voor herhaling vatbaar. Fam. v. D. te D.

 

- We hadden een gezellige stacaravan voorzien van van alles. Een heerlijk terras en tuin en lekkere standenstoelen (niet alleen van die kuipjes die je meestal hebt). We hebben er ons prima vermaakt. Echt aan te bevelen!

 

- Wat een omgeving! We wisten dat Nederland mooi is maar in dit gebied heb je werkelijk alles bij de hand. Zee, strand, bos, duinen, meertjes, leuke dorpjes en stadjes. Heerlijk vonden we het om hier lekker rond te fietsen en te wandelen. Het bos is zeker een aanrader, hoogteverschillen, meertjes, mooie uitzichten.

En na zo'n wandeling of fietstocht is het toch heerlijk om in zo'n verzorgde stacaravan weer tot rust te komen...

We komen zeker snel weer terug.

Familie W uit Friesland.

 

- Voor de 6e keer alweer in een stacaravan van de familie Lantinga. Wij hoeven nergens anders heen. Hier vermaken we ons altijd prima. H, C en onze kleine B en natuurlijk onze trouwe viervoeter!

Top

Stacaravans huren in Zeeland of Villa's huren in Portugal